Nieuw: speciaal loopshirt Vlasakkerloop 2018

Alleen te bestellen bij voorinschrijving, tot uiterlijk 30 september 2018: het blauwe Vlasakkerloop-loopshirt. Een functioneel hardloopshirt voor een jubileumprijs: 15 euro. Geef bij je inschrijving je maat op en het loopshirt ligt voor jou klaar als je je startnummer komt ophalen (op 27 of 28 oktober). Het loopshirt is zowel geschikt voor hardlopers als voor wandelaars. Wandelaars opgelet: wil je dit loopshirt bestellen, dan kan dat alleen als je kiest voor voorinschrijving, tot uiterlijk 30 september.

 Gratis als je voor de 5e keer meedoet!

Uit de statistieken blijkt dat er tot nu zo’n 40 hardlopers zijn die aan alle vier de edities van de Vlasakkerloop hebben meegedaan. Speciaal voor de lopers die op 28 oktober voor de 5e keer meedoen, stelt de organisatie gratis een Vlasakkerloop-loopshirt beschikbaar. Geldt dit voor jou? Meld je dan aan op info@vlasakkerloop.nl. Geef daarbij ook de gewenste maat op. Doe dit tot uiterlijk 30 september, dan ligt jouw loopshirt voor je klaar op 27 of 28 oktober bij het ophalen van je startnummer!

Gratis voor vrijwilligers

Loop of wandel je niet mee op 28 oktober, maar help je mee als vrijwilliger aan de Vlasakkerloop? Dan ontvang jij als dank voor je inzet een gratis Vlasakkerloop-loopshirt. Die wil je natuurlijk in je eigen maat! Meld je daarom uiterlijk 30 september aan als vrijwilliger bij info@vlasakkerloop.nl. Meld je je na 30 september als vrijwilliger, dan doen we ons best een loopshirt in jouw maat te leveren, maar het is niet met 100% zekerheid te zeggen of dat lukt.