Het programma van de Vlasakkerloop start met de Fletcher Wandeltochten. Wandelaars kunnen starten vanaf 09.30 uur tot en met 10.15 uur. De start is bij onze sponsor voor dit evenement: Fletcher Hotel het Witte Huis aan de Birkstraat 138, hoek Zandlaan. De finish is bij het clubhuis van de organiserende vereniging AV Triahlon waar iedere wandelaar na een mooie wandeling de Vlasakkerloopmedaille krijgt omgehangen.

De wandelingen zijn geheel uitgepijld.

De aanloop van de routes is voor alle afstanden tot en met het door Fletcher Hotel gesponsorde  koffie- en theepunt op zo’n 4,5 km hetzelfde en gaan door de Korte Duinen. De 20 km doet na dit rustpunt de Stompert aan. De 15 en 20 km doen het natuurgebied de Paltz aan en gaat ook langs het Art Center van Herman van Veen. Ook gaan deze routes daarna langs het militair museum over de voormalige vliegbasis Soesterberg en gaan daarna over het natuurgebied de Lange Duinen. Alle afstanden gaan weer terug naar de finish bij het clubhuis van AV Triathlon, de organiserende vereniging via de Korte Duinen.

Inschrijfgeld voorinschrijving t/m donderdag 24 oktober €4,00 en na-inschrijving op de dag zelf bij de startlocatie Fletcher Hotel het Witte Huis €5,00

Link naar het 10 km parcours: http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2406970

Link naar het 15 km parcours: http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2406963

Link naar het 20 km parcours: http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2406961